Edirne'de Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na saldırıda bulundu.
Ardahan narkotik polisi uyuşturucuya geçit vermiyor. Ardahan’da uyuşturucuyla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor
MHP Hanak İlçe Başkanı Aytekin Demirci, ilçesinin sorunlarını kendisini ziyaret eden AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’a aktardı
Ardahan Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısında gündeme alınan nöbetçi fırın uygulaması ile ilgili yeni bir karar aldı.
Haziran ayından bu yana parasal sıkılaştırma sürecinin etkilerinin belirgin şekilde 2024 yılında görüleceğini belirten Merkez Bankası Başkanı Dr. Hafize Gaye Erkan, "2024 yılını dezenflasyon dönemi olarak tanımlıyoruz. Fiyat istikrarını tesis etmekte kararlıyız" mesajı verdi
Temiz bir çevre hedefi ile il genelindeki dere temizliklerine ara vermeden devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Sarıçam Mahallesindeki derede temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, kalkınma ajanı destekli proje kapsamında Paris Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, geçtiğimiz günlerde yaşama veda eden Azerbaycan Milli Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Milletvekili Ganire Paşayeva için MHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen pilav hayrına katıldı.
Bingöl Sürdürülebilir Kalkınma, Çevre, Gençlik ve Sivil Toplumu Geliştirme Derneği (BİNÇEVDER) Başkanı Cuma Karaaslan, bölgedeki kirliliğin artışına dikkat çekti.
Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi ile ASELSAN arasında yapılan protokol kapsamında hizmet vermeye başlayacak elektrikli otobüs sisteminin hızlı şarj istasyonlarının kurulumu için Zafertepe Mahallesi’nde devam eden çalışmalarını inceledi.